Pausegym - Zora Nikodemova

Go to content

Main menu:

Pausegym

Kreativ bevægelse på arbejdspladsen

Jeg er uddannet Cand. Polit fra København og er desuden cirkusartist fra Statscirkusskolen i Moskva. Jeg har derfor livslang erfaring med træning/muskelopbygning og afspænding/udstrækning.
Jeg har under min ansættelse i Arbejdsskadestyrelsen startet forløb med pausegymnastik og har udviklet specielle øvelser til kontoransatte, som forebygger spændinger i nakke/skulder området, så man undgår spændingshovedpine. Desuden bruger jeg forskellige udstrækningsøvelser til styrkning af ryggen og hele kroppen, så man generelt opnår et bedre velbefindende.
Det er blevet bekræftet af undersøgelser fra NFA, at bare 2 minutters motion om dagen hjælper på ovennævnte skavanker. Desuden har kollegerne det sjovt sammen og har mulighed for at gøre noget godt, sundt, sjovt og behageligt for sig selv i arbejdstiden!
Jeg tilbyder virksomheder at komme på arbejdspladsen 2 gange om ugen (eller mere) og lave 10-20 minutters lette, men effektive øvelser med medarbejderne, samt udstrækning.
Vi opnår velvære, forbedrer styrke og kondition, øver gode arbejdsstillinger, får mere energi og får det bedre i kroppen. Desuden er det nu bevist, at motion nedsætter stressniveauet og gør en mindre sårbar overfor f.eks. kritik.

Jeg kommer gerne til en "prøvetime" Ring eller mail for et tilbud!


 
Back to content | Back to main menu